Specificaties
Breedte: 11,5
Colour name product: Electric blue
Designer: Ingrid Aspen
Diameter: 11,5
Diepte: 11,5
Hoogte: 21,5
Kleurnaam: Electric blue
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Bottoms up vase s soft pink
De Bottoms Up vaas is ontworpen door Ingrid Aspen. Deze vaas is gemaakt van gekleurd glas en heeft een elegante hals die balanceert op een bolle voet. Het opvallende design maakt de vaas een eyecatcher en perfect voor je favoriete bloemen. De Bottoms Up vaas is verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren. Het is niet alleen leuk om de vaas te krijgen, maar ook om cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is.

Ingrid Aspen

Ingrid Aspen Ingrid Aspen is een Noorse freelance meubel- en productontwerper, gevestigd in Oslo. Ze studeerde in 2006 af aan de Oslo National Academy of Art and Design en vervolgde haar studie aan de Oslo School of Architecture and Design en uiteindelijk aan de Politecnico di Milano in Italië. Ze komt op voor feminisme en duurzaamheid, je al haar ontwerpen herkennen aan de felle kleur en precieze glasblaas- e...
Lees meer
Bottoms up vase s electric blue
Bottoms up vaas S electric blue
€ 89,00*

€ 73,87