Over HAY

HAY Design: Scandinavisch, betaalbaar en kwaliteit

Het Deense design merk HAY is pas in 2002 opgericht, maar we kunnen met trots zeggen dat HAY ondertussen al een bekend en populair merk is in de design wereld. Het merk werd opgericht door de naamgevers Rolf en Mette Hay. Zij laten ons voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. Samenwerkend met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers biedt HAY een collectie aan waarin duurzaamheid en hoge kwaliteit tegenover betaalbare prijzen het belangrijkste uitgangspunt zijn.

HAY in Nederland

Ook in de Nederlandse interieurwereld heeft HAY ondertussen al een plekje veroverd: twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland zijn hier het bewijs van.

HAY House Amsterdam

In augustus 2013 is onze eerste HAY brandstore geopend in het centrum van Amsterdam: HAY House Amsterdam. In de indrukwekkende woonwinkel aan de Spuistraat kun je de prachtige collectie van HAY bewonderen. Dit twee-etage tellende mini warenhuis is samen met Kopenhagen de grootste HAY flagshipstore ter de wereld. Gevestigd in een historisch bankgebouw met een winkeloppervlakte van ruim 700 m2 heeft deze loft-achtige locatie prachtige en originele details en een schitterende lichtinval. Uiteraard heeft HAY House Amsterdam een eigen HAY Mini Market. Speciaal voor de locatie in Amsterdam is een spectaculaire opstelling ontworpen van deze trendy minimarkt, waarin de hele cadeau en accessoire collectie van HAY te vinden is.

HAY Rotterdam

De tweede design winkel van HAY is in 2015 gevestigd in Rotterdam op de hoek van de Meent en de Haagse Veer. HAY Rotterdam is gevestigd in het historische Timmerhuis dat twee jaar geleden onder architectuur van Rem Koolhaas helemaal opnieuw is neergezet. In HAY Rotterdam vind je ook een HAY mini market en verder vrijwel de gehele meubelcollectie van HAY.

Officiële webwinkel van HAY

HAY.nl is de officiële webwinkel van HAY. We bieden online de gehele collectie aan van design meubels, accessoires en verlichting! Het ruime assortiment van HAY heeft een uniek, herkenbaar, bijzonder en functioneel karakter. Comfortabel wonen, werken of slapen? Je bent bij ons aan het goed adres! We blijven ons bij HAY continu vernieuwen. We willen voortdurend een unieke, herkenbare en moderne collectie bieden die past in de huidige tijdsgeest. Daarom werken we samen met getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Scholten & Baijings en de gebroeders Bouroullec.

Vrijblijvend interieuradvies

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Of wil je de eetkamer een opfrisbeurt geven door middel van nieuwe eetkamerstoelen? Je bent bij ons aan het juiste adres! Heb je jouw perfecte design meubel niet gevonden in onze online shop? Aarzel niet en kom langs in één van onze HAY meubelwinkels in Amsterdam en Rotterdam. We helpen je graag verder. In onze fysieke winkels kun je de uitgebreide collecties in het echt testen en bewonderen. Ook kunnen we hier de uitgebreide collectie stofstalen laten zien.

Stylisten van HAY House Amsterdam en HAY Rotterdam bieden ook interieuradvies aan, zowel voor consumenten als voor bedrijven. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van spannende en eigentijdse interieurs. Van een heel huis tot een kleine studio, wij weten met elke ruimte raad! Door onze jarenlange ervaring met heel veel meubelcollecties en samenwerking met concept store Friday next, weten wij welke merken een goede prijs kwaliteit verhouding bieden en kunnen wij alle gewenste merken leveren. Wij kijken niet alleen naar meubels, maar naar het hele plaatje. Dus ook naar het lichtplan en de akoestiek.