Specificaties
Breedte: 17
Collectie: Arcs
Designer: Muller van Severen
Diameter: 17
Diepte: 17
Hoogte: 25
Length: 0
Materiaal: Staal

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Arcs vase mirror
De Arcs Vase in mirror, ontworpen door het Belgische duo Muller Van Severen, wordt gevormd door een aaneenschakeling van verticale bogen die een elegant, geschulpt silhouet creren. Uitgevoerd in roestvrij staal met een gespiegelde afwerking of staal in verschillende kleuren.

Muller van Severen

Muller van Severen Muller van Severen is een ontwerpstudio, opgericht in 2011 door het Belgische ontwerpersduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Vandaag de dag worden zij gezien als een van de meest beeldbepalende Europese ontwerpteams. Je kunt in hun ontwerpen zien dat sculpturaal interessante meubels, objecten en materialen hen inspireren. Hun ontwerpen bevinden zich altijd ergens tussen design en kunst. Door de ...
Read more
HAY Arcs vase mirror
Arcs vaas mirror

€ 349,00