Specificaties
Breedte: 9,5
Designer: HAY
Diameter: 9,5
Diepte: 9,5
Hoogte: 20,5
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Moroccan Vaas van HAY is een handgeblazen gekleurde vaas afkomstig uit Marokko. Gemaakt van gerecycled glas, zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Met deze vrolijk gekleurde vazen voeg je op een eenvoudige manier kleur toe aan je interieur. Of je nu kiest voor de blauwgroene, oranje-roze of roze-blauwe variant, deze met zorg vervaardigde vazen zijn een opvallende toevoeging aan elke ruimte.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Moroccan Vaas S Pink and blue

€ 49,00