Specificaties
Breedte: 19,5
Designer: Jessica Hans
Diameter: 19,5
Diepte: 19,5
Hoogte: 25
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Jessica Hans shadow vase black and white
De Shadow Vase van Jessica Hans is een prachtig, handgemaakt en uniek ontwerp. De vaas heeft een organische, abstracte uitstraling, maar is tegelijkertijd ook een uniek en functioneel ontwerp. Gebruik deze vaas om een prachtig boeket in te presenteren of zet het neer als een decoratief ornament op zichzelf.

Jessica Hans

Jessica Hans Jessica Hans is een kunstenaar en ontwerper, gevestigd in New Mexico. Ze is gespecialiseerd in quasi-functionele (sculptuur)vazen, meestal gemaakt van keramiek en diverse andere materialen. In de zomer werkt ze als brandweervrouw voor de U.S. Forest Service. Haar werk daar speelt een belangrijke rol in haar creaties. Jessica's werk komt voort uit een interesse in het natuurlijk voorkomende patroon...
Read more
HAY Jessica Hans shadow vase black and white
Jessica Hans Shadow vaas black and white

€ 89,00