Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Laat ons je helpen!

Reserveer nu een uur van jouw tijd voor een persoonlijk meubeladvies bij onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Wij staan klaar om jouw interieurwensen te vervullen en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte meubels en stoffen.

Wij geloven dat een goed advies de sleutel is tot een prachtig interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom nemen we graag de tijd voor je tijdens deze afspraak. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies.


Wat mag je verwachten tijdens jouw afspraak?

  • Meubeladvies: Ontvang deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste stoffen en het vinden van de perfecte bank, tafel of eettafelstoelen die passen bij jouw stijl en behoeften.
  • Lichtadvies: Ontdek het belang van de juiste verlichting voor een sfeervol interieur. Laat ons je helpen bij het kiezen van de perfecte lampen die jouw ruimte laten stralen.
  • New Order kasten: Maak kennis met onze veelzijdige modulaire kasten die volledig aanpasbaar zijn naar jouw smaak en behoeften.

Flexibel een afspraak maken

Onze afspraken duren een uur, zodat we alle tijd hebben om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. En niet te vergeten, we zijn beschikbaar op alle dagen van de week, zodat je altijd een geschikt moment kunt vinden.

Is jouw gewenste tijdslot volgeboekt? Geen zorgen! Bel gewoon even naar de winkel om te informeren naar eventuele annuleringen en beschikbare plekken. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Daarnaast ben je ook van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels om een afspraak te maken. Indien je geen afspraak hebt kunnen maken maar toch langs wilt komen, is ons team mogelijk ter plekke beschikbaar voor interieuradvies.

Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Amsterdam


Rotterdam