Specificaties
Breedte: 18,5
Designer: HAY
Diameter: 18,5
Diepte: 18,5
Hoogte: 30
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Splash vazen van HAY zijn handgemaakt met behulp van een speciale glasblaastechniek waarbij meerdere lagen gekleurde glazen stippen worden aangebracht, wat resulteert in een uniek wervelend patroon. Deze gekleurde vazen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten en kunnen zowel gebruikt worden om bloemen in te zetten als voor decoratieve doeleinden. Met hun opvallende ontwerp voegen ze een artistiek element toe aan elke ruimte.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Splash vaas round L light pink and blue
€ 89,00*

€ 66,75