Specificaties
Breedte: 15
Designer: Jessica Hans
Diameter: 15
Diepte: 15
Hoogte: 27
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Jessica Hans vase miro
De Miró Vaas is een ontwerp van Jessica Hans en is gebaseerd op een handgemaakt design, gemaakt van materialen in hun natuurlijke staat. De vazen zijn gemaakt van aardewerk en hebben een karakteristiek ongelijk en onregelmatig uiterlijk. In samenwerking met HAY is Jessica's organische en abstracte stijl vertaald naar een functioneel object. Elke vaas is uniek vanwege het sporadische gebruik van kleur en vorm. Er zijn twee varianten van de Jessica Hans Vaas beschikbaar. De Miró Vaas heeft de kleuren rood, wit, geel, oranje en blauw, terwijl de Glossy Cow Vaas bestaat uit de kleuren wit, zwart, geel en blauw. Beide vazen hebben een diameter van 15 centimeter en een hoogte van 27 centimeter.

Jessica Hans

Jessica Hans Jessica Hans is een kunstenaar en ontwerper, gevestigd in New Mexico. Ze is gespecialiseerd in quasi-functionele (sculptuur)vazen, meestal gemaakt van keramiek en diverse andere materialen. In de zomer werkt ze als brandweervrouw voor de U.S. Forest Service. Haar werk daar speelt een belangrijke rol in haar creaties. Jessica's werk komt voort uit een interesse in het natuurlijk voorkomende patroon...
Lees meer
Jessica Hans Vase Miro
Jessica Hans Vaas Miro
€ 79,00*

€ 64,78