Werken bij HAY

HAY is opgericht in Kopenhagen in 2002 met de ambitie om eigentijdse meubels voor het moderne leven te creëren. De voortdurende visie van HAY is om hoogwaardige en goed ontworpen producten te creëren in samenwerking met 's werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Geïnspireerd door de principes van architectuur en het dynamische karakter van mode, heeft het merk HAY een enthousiast internationaal publiek gevonden. Door onze toewijding aan geavanceerde industriële productieprocessen streven we ernaar om goed ontwerp toegankelijk te maken.

HAY.nl is altijd op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers. Dien je sollicitatie in en vertel ons waarom je bij ons wilt komen werken!

Open sollicitatie

Wil je in een creatieve, inspirerende en dynamische omgeving werken? Ben je klantvriendelijk, heb je een pro actieve houding, ben je op de hoogte van de nieuwste trends, heb je ervaring met interieuradvies en heb je affiniteit met hét Scandinavische designmerk HAY? Mail dan je motivatiebrief en CV naar amsterdam@hay.nl of rotterdam@hay.nl.

Stage

Ben je geïnteresseerd in een stage bij HAY HOUSE Amsterdam of HAY Rotterdam? Mail dan je motivatiebrief en CV naar amsterdam@hay.nl of rotterdam@hay.nl.