Specificaties
Breedte: 10,5
Collectie: W&S
Designer: Wang & Soderstrom
Diepte: 20
Hoogte: 19,5, 19.5
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De W&S Chubby Vaas van HAY is een uniek sculpturaal object geïnspireerd door de ontmoeting van digitale en fysieke vormen. Deze moderne vazen, verkrijgbaar in de kleuren Soft yellow en Olive green, zijn ware miniatuur kunstwerken. Het organisch gevormde 3D-model wordt eerst ontwikkeld in de studio van de ontwerpers en vervolgens 3D-geprint en gegoten in porselein en steengoed bij een keramiekfabriek. Met hun verschillende designs en kleuren zijn deze vazen ideaal om bloemen in verschillende ruimtes en situaties te presenteren. De afmetingen van de vaas zijn H19xW10xL20cm.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Lees meer
W&S Chubby Vase Olive green
W&S Chubby Vaas Olive green

€ 85,00