Specificaties
Breedte: 10,5
Collectie: W&S
Designer: Wang & Soderstrom
Diepte: 20
Hoogte: 19,5, 19.5
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Geïnspireerd door de ruimte waar digitale en fysieke vormen elkaar ontmoeten, zijn de Chubby vazen in olive green van Wang & Soderstrom unieke sculpturale objecten die dienst doen als miniatuur kunstwerken. De organisch gevormde 3D-modellen worden eerst ontwikkeld in de studio van de ontwerpers, voordat de vazen worden 3D-geprint en gegoten in porselein en steengoed in een keramiekfabriek. De moderne vazen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren en zijn ideaal om bloemen in verschillende ruimtes en contexten te presenteren.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Read more
HAY W&S family
W&S Chubby vaas olive green

€ 85,00