Specificaties
Breedte: 14
Collectie: W&S
Designer: Wang & Soderstrom
Diepte: 20
Hoogte: 22
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY W&S family
De W&S Chamber Vaas is een uniek sculpturaal object geïnspireerd door de ruimte waar digitale en fysieke vormen samenkomen. Deze moderne vaas in lichtbeige is gemaakt van prachtig porselein. Het organisch gevormde 3D-model is ontwikkeld in de studio van de ontwerpers en vervolgens 3D-geprint en gegoten in een keramiekfabriek. Met zijn verschillende designs en kleuren is deze vaas ideaal voor het presenteren van bloemen in verschillende ruimtes en contexten. De afmetingen van de vaas zijn 20x14x22cm.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Lees meer
HAY W&S chamber vase light beige
W&S Chamber Vaas Light beige
€ 99,00*

€ 74,25