Specificaties
Breedte: 19
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diameter: 19
Diepte: 19
Hoogte: 22
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Sobremesa family
Als onderdeel van de samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd, is de Sobremesa Stripe vaas in red een decoratieve vaas die is ontworpen om sfeer toe te voegen aan elke tafelsetting. Met de hand beschilderd in steengoed met een kleurrijk gestreept patroon dat elke kan een unieke kwaliteit geeft, kan het worden gebruikt voor bosjes bloemen, bloeiende takken of het opbergen van keukengerei. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
HAY Sobremesa stripe vase s red
Sobremesa Stripe vaas S red

€ 85,00