Specificaties
Breedte: 19
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diameter: 19
Diepte: 19
Hoogte: 22
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Sobremesa family
De Sobremesa Vaas, ontworpen door Laila Gohar voor HAY, is een decoratieve vaas die bedoeld is om sfeer toe te voegen aan elke tafelsetting. Met de hand beschilderd in steen met een kleurrijk gestreept patroon, heeft elke vaas een unieke uitstraling. Hij is verkrijgbaar in twee maten en twee kleurencombinaties, waardoor er verschillende opties zijn om uit te kiezen. Je kunt de vaas gebruiken voor bloemen, bloeiende takken of om keukengerei in op te bergen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
HAY Sobremesa stripe vase s red
Sobremesa Stripe Vaas S Red

€ 85,00