Specificaties
Breedte: 90
Designer: HAY
Diepte: 54
Hoogte: 38
Kleurnaam: Sky blue
Materiaal: Katoen

Onderhoud

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
HAY Weekend bag no 2 mango
Deze weekendtas is zeker niet alleen bedoeld voor weekendjes weg, want de Weekend Bag No 2 is een ruime, multifunctionele tas met een contrastkleurig HAY-logo. Deze veelzijdige tas is gemaakt van dik en duurzaam biologisch katoen en kan dus ook worden gebruikt voor de was, opslag en sportuitrusting. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleurencombinaties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Weekend bag no 2 mango
Weekend tas no. 2 sky blue

€ 55,00