Specificaties
Breedte: 90
Colour name product: Fuchsia
Designer: HAY
Diepte: 0
Hoogte: 38
Kleurnaam: Fuchsia
Materiaal: Katoen, Recycled cotton

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Niet alleen voor weekendjes weg, de Weekend Bag in fuchsia is een ruime, multifunctionele tas met een HAY-logo in contrasterende kleur. De tas is gemaakt van dik en duurzaam gerecycled katoen-mix canvas en kan ook worden gebruikt voor de was, opslag en sportuitrusting. Verkrijgbaar in een selectie van prachtige kleurencombinaties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Weekend tas fuchsia

€ 45,00