Specificaties
Breedte: 28
Designer: HAY
Diepte: 12
Hoogte: 16,5
Materiaal: Recycled PP, Virgin PP

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
HAY Candy stripe wash bag m multi
De Candy Stripe toilettas is gemaakt van een sterk, duurzaam en waterdicht materiaal en ook nog eens milieu bewust, want het materiaal is gemaakt van 80% gerecycled plastic. Een kleurrijke en praktische toilettas voor het opbergen en vervoeren van cosmetica en badkamerbenodigdheden. Met een ritssluiting en handige zijriem zorgt deze eyecatcher dat je spullen veilig opgesloten zitten en is hij ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Candy stripe wash bag family
Candy Stripe toilettas small red and yellow

€ 7,00