Specificaties
Breedte: 28
Designer: HAY
Diepte: 12
Hoogte: 16,5
Materiaal: Recycled PP, Virgin PP

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Candy stripe wash bag small red and yellow
De Candy Stripe toilettas is gemaakt van een sterk, duurzaam en waterdicht materiaal en ook nog eens milieu bewust, want het materiaal is gemaakt van 80% gerecycled plastic. Een kleurrijke en praktische toilettas voor het opbergen en vervoeren van cosmetica en badkamerbenodigdheden. Met een ritssluiting en handige zijriem zorgt deze eyecatcher dat je spullen veilig opgesloten zitten en is hij ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Candy stripe wash bag small red and yellow
Candy Stripe toilettas small red and yellow

€ 7,00