Specificaties
Breedte: 57,5
Designer: Big-Game
Diepte: 37,5
Hoogte: 24,5, 24.5
Kleurnaam: Soft blue
Materiaal: Polypropylene

Onderhoud

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
HAY Basket s family
Basket in soft blue van HAY is een mand ontworpen door BIG-GAME. Met deze handige, moderne opberger zullen je kleren nooit meer overal door de kamer verspreid liggen. Een opgeruimde kamer is gegarandeerd! Naast wasmand is de basket ook ideaal als opberger voor speelgoed of tijdschriften. Deze design wasmand is verkrijgbaar in twee maten in verschillende kleuren. De grafische lijnen en subtiele kleuren van Basket, ontworpen door BIG-GAME voor HAY, creÌÇren een veelzijdige en visueel aantrekkelijke opbergmand die geschikt is om allerlei voorwerpen netjes en georganiseerd op te bergen. Gemaakt van een stevige mix van gerecycled polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende maten, kan hij in elke kamer van het huis worden gebruikt.

Big-Game

Big-Game Big-Game is een ontwerpstudio in Lausanne, Zwitserland. De studio werd in 2004 opgericht door Grégoire Jeanmonod (Zwitsers), Elric Petit (Belg) en Augustin Scott de Martinville (Frans). Jeanmonod en Scott de Martinville zijn beide afgestudeerd aan de ECAL in Lausanne, terwijl Petit naar de La Cambre ging in Brussel, België. Door de relaxte Zuid-Europese aanpak en Vlaamse functionaliteit won dit dr...
Read more
HAY Basket s soft blue
Basket S soft blue

€ 39,00