Specificaties
Breedte: 57,5
Colour name product: Light grey
Designer: Big-Game
Diepte: 37,5
Hoogte: 62,5, 62.5
Kleurnaam: Light grey
Materiaal: Polypropylene

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Basket family
Basket in light grey van HAY is een mand ontworpen door BIG-GAME. Met deze handige, moderne opberger zullen je kleren nooit meer overal door de kamer verspreid liggen. Een opgeruimde kamer is gegarandeerd! Naast wasmand is de basket ook ideaal als opberger voor speelgoed of tijdschriften. Deze design wasmand is verkrijgbaar in twee maten en in verschillende kleuren. De grafische lijnen en subtiele kleuren van Basket creëren een veelzijdige en visueel aantrekkelijke opbergmand die geschikt is om allerlei voorwerpen netjes en georganiseerd op te bergen. Gemaakt van een stevige mix van gerecycled polypropyleen, kan hij in elke kamer van het huis worden gebruikt.

Big-Game

Big-Game Big-Game is een ontwerpstudio in Lausanne, Zwitserland. De studio werd in 2004 opgericht door Grégoire Jeanmonod (Zwitsers), Elric Petit (Belg) en Augustin Scott de Martinville (Frans). Jeanmonod en Scott de Martinville zijn beide afgestudeerd aan de ECAL in Lausanne, terwijl Petit naar de La Cambre ging in Brussel, België. Door de relaxte Zuid-Europese aanpak en Vlaamse functionaliteit won dit dr...
Lees meer
HAY Basket l light grey
Basket L light grey
€ 55,00*

€ 41,25