Specificaties
Breedte: 30
Designer: HAY
Diepte: 14
Hoogte: 38
Kleurnaam: Olive
Materiaal: Katoen

Onderhoud

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
HAY Everyday tote bag mango
De Everyday Tote tas is een kleurrijke en multifunctionele tas die kan worden gebruikt om van alles mee te nemen, van boodschappen en sportartikelen tot laptops en boeken. Hij is gemaakt van dik en duurzaam biologisch katoen en heeft twee sets handvatten waarmee hij in de hand kan worden gehouden of over de schouder kan worden gedragen. Het brede scala aan kleuropties maakt het tot een veelzijdig accessoire dat bij de meeste outfits past.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Everyday tote bag mango
Everyday tote tas olive

€ 45,00