Specificaties
Breedte: 33
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diepte: 46
Hoogte: 30
Materiaal: Bast, Raffia

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Sobremesa market basket natural and red
De Sobremesa Market Mand maakt deel uit van een samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd. De Sobremesa Market Basket is een ruime boodschappenmand die is ontworpen voor uitstapjes naar de boerenmarkt of supermarkt. De multifunctionele mand is handgemaakt van raffia, met een knalrood bevestigingsdetail en kan ook gebruikt worden voor andere soorten boodschappen, picknicks of huishoudelijke opslag.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
HAY Sobremesa tablecloth l300 white
Sobremesa Market Mand natural and red

€ 125,00