Specificaties
Breedte: 33
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diepte: 46
Hoogte: 30
Length: 0
Materiaal: Bast, Raffia

Care & Maintenance

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
HAY Sobremesa market basket natural and red
De Sobremesa Market Mand maakt deel uit van een samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd. De Sobremesa Market Basket is een ruime boodschappenmand die is ontworpen voor uitstapjes naar de boerenmarkt of supermarkt. De multifunctionele mand is handgemaakt van raffia, met een knalrood bevestigingsdetail en kan ook gebruikt worden voor andere soorten boodschappen, picknicks of huishoudelijke opslag.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
HAY Sobremesa tablecloth l300 white
Sobremesa Market Mand natural and red

€ 125,00