Specificaties
Breedte: 64
Designer: HAY
Diepte: 28
Hoogte: 70
Materiaal: Recycled PP, Virgin PP

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Candy stripe xl multi
De Candy Striped-serie is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal met 80% gerecycled plastic. Een verzameling aan kleurrijke en praktische tassen voor het vervoeren van boodschappen en andere alledaagse spullen. Verkrijgbaar in verschillende designs die variëren van een kleine handtas tot een supergrote shopper.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Candy stripe xl multi
Candy stripe tas xl multi

€ 13,00