Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Sobremesa
Colour name product: Light blue
Designer: Laila Gohar
Diepte: 0
Hoogte: 38
Kleurnaam: Light blue
Materiaal: Bast, Raffia

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Als onderdeel van de samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd, is de Sobremesa Market Net in light blue ontworpen om boodschappen doen een beetje leuker te maken. De multifunctionele tas is gemaakt van een mix van gerecycled polyester en katoen van OEKO-TEX in verschillende gewaagde kleurencombinaties en kan ook worden gebruikt voor andere soorten boodschappen, het dragen van spullen of het opbergen van spullen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
Sobremesa Market Net tas light blue
€ 19,00*

€ 13,30