Specificaties
Breedte: 90
Designer: HAY
Diepte: 54
Hoogte: 38
Kleurnaam: Toffee
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Deze weekendtas is zeker niet alleen bedoeld voor weekendjes weg, want de Weekend Tas No. 2 is een ruime, multifunctionele tas met een contrastkleurig HAY-logo. Deze veelzijdige tas is gemaakt van dik en duurzaam biologisch katoen en kan dus ook worden gebruikt voor de was, opslag en sportuitrusting. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleurencombinaties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Weekend Tas No. 2 Toffee

€ 55,00