Specificaties
Breedte: 30
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempe
Diameter: 30
Dimbaar: Nee
Kleurnaam: Cherry Drop
Koord lengte: 400 CM
Lamp: Exclusief
Length: 30
Lichtbron: 220-240V AC AT 50/60HZ (EU)
Materiaal: Cotton fabric laminated to a PVC sheet

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY x Liberty Matin Hanglamp heeft het herkenbare bloemmotief van Liberty op een klassiek gevouwen lampenkap. Het combineert twee bekende ontwerpen op een poëtische en tijdloze manier. De elegante kap hangt aan het plafond met een katoenen snoer en brengt een uitnodigende sfeer in verschillende kamers van het huis. Er zijn drie verschillende maten van de kap in de vijf verschillende Liberty-prints beschikbaar.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer

You may also like

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
HAY x Liberty Matin Hanglamp 300 Cherry Drop

€ 179,00