Specificaties
Breedte: 50
Designer: Inga Sempe
Diameter: 50
Diepte: 50
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 129
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Peach
Koord lengte: 270 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: ABS, Katoen, PVC, Staal

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Rebar square coffee table fossil grey frame w. marble tabletop l80 x w84 x h33
De Matin-vloerlamp 500 peach van HAY bestaat uit een eigentijds en poëtisch ontwerp van gepolijst messingstaal afgewerkt met matzwarte hardware en heeft een geplooide katoenen kap in verschillende levendige kleuren. Deze design vloerlamp is een bijzonder sierlijke lamp, met detail voor de afwerking. De lamp is dimbaar waardoor je het licht mooi kan afstemmen op de ruimte.
HAY J104 chair lacquer oak
Matin vloerlamp 500 peach

€ 509,00