Specificaties
Breedte: 30
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempé
Diameter: 30
Diepte: 30
Dimbaar: Ja
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Length: 0
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Katoen, PVC, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Matin Tafellamp, ontworpen door Inga Sempé, heeft een eigentijds en poëtisch ontwerp. Het frame is gemaakt van gebogen stalen draad en wordt gecombineerd met een gevouwen katoenen lampenkap in verschillende levendige kleuren. De lamp gebruikt een ingebouwde LED-lichtbron en kan worden gedimd met een digitale bediening om de lichtsterkte aan te passen zoals je wilt. Een extra voordeel is dat je de uitstraling kunt veranderen, want er zijn losse lampenkappen beschikbaar die je kunt verwisselen. Hierdoor kun je eenvoudig variëren en de lamp aanpassen aan je smaak of interieur.

You may also like

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
Matin Tafellamp Mirror Base 300 White

€ 235,00