Specificaties
Breedte: 50
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempe
Diameter: 50
Diepte: 50
Dimbaar: Ja
Hoogte: 129
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Yellow
Koord lengte: 270 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: ABS, Katoen, PVC, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Matin-vloerlamp 500 yellow van HAY bestaat uit een eigentijds en poëtisch ontwerp van gepolijst messingstaal afgewerkt met matzwarte hardware en heeft een geplooide katoenen kap in verschillende levendige kleuren. Deze design vloerlamp is een bijzonder sierlijke lamp, met detail voor de afwerking. De lamp is dimbaar waardoor je het licht mooi kan afstemmen op de ruimte.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer
Matin Vloerlamp 500 Yellow

€ 509,00