Specificaties
Breedte: 30
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempe, Inga Sempé
Diameter: 30
Diepte: 30
Dimbaar: Ja
Hoogte: 38
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Blue
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Length: 0
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Katoen, Messing, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY x Liberty Matin Tafellamp is voorzien van Liberty's kenmerkende bloemenprint op de klassieke geplooide kap, ontworpen door Inga Sempe. De lamp is verkrijgbaar in twee maten en in vijf prints uitgekozen door Mette Hay: Mitsi, Betsy Ann, Ros, Ed en Cherry Drop. De lichtere patronen creëren een subtiel diffuus licht, terwijl de donkere een gericht neerwaarts licht geven, waardoor het een veelzijdige lamp is die in verschillende kamers en omgevingen kan worden gebruikt.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer
HAY x Liberty Matin Tafellamp 300 Mitsi
€ 275,00*

€ 192,50