Specificaties
Breedte: 30
Collectie: Matin
Designer: Inga Sempe
Diameter: 30
Diepte: 30
Dimbaar: Ja
Hoogte: 25
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Green
Koord lengte: 250 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Katoen, Messing, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontworpen door Inga Sempé, biedt de Matin Wandlamp een eigentijds en poëtisch ontwerp, waarbij visuele verfijning hand in hand gaat met fysieke robuustheid. Het hoofd van de lamp kan ongeveer 45 graden omhoog en omlaag worden gekanteld, waardoor zowel een sfeervol bovenlicht als gericht onderlicht ontstaat. Het wandgemonteerde ontwerp bestaat uit een frame van gebogen stalen draad, afgewerkt in gepolijst messing met matzwarte hardware, en wordt gecombineerd met een geplooide katoenen kap in twee maten en verschillende levendige kleuren. De lichtbron is een geïntegreerde LED, die diffuus licht biedt en wordt begeleid door een digitale in-line dimmerregeling om de lichtoutput indien nodig aan te passen. Bovendien biedt de lamp de flexibiliteit van verwisselbare lampenkappen, zodat je eenvoudig de uitstraling kunt aanpassen naar wens.

Inga Sempé

Inga Sempé Inga Sempé is geboren in Parijs en studeerde daar in 1993 af aan de ENSCI. Later volgde ze een studie aan de Villa Medici, Académie de France in Rome. Haar werk staat bekend om een minimalistische aanpak, een sterke persoonlijkheid en een bijzonder tactiel karakter. Het idee van dagelijks gebruik staat centraal in Sempé's benadering en daarvoor zoekt ze dan ook naar materialen met speciale eigensc...
Lees meer

You may also like

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
Matin Wandlamp 300 Green

€ 219,00