Een stijlvolle badkamer met HAY

Met het badtextiel van HAY transformeer je jouw badkamer tot een stijlvolle en comfortabele ruimte. De Waffle collectie, die al slippers en badjassen omvatte, is nu uitgebreid met handdoeken van hoogwaardige kwaliteit in verschillende kleuren. Het gewafelde patroon zorgt voor een tijdloze uitstraling en een zachte textuur die je keer op keer wilt voelen. Het nieuwste douchegordijn, genaamd Check, is een echte eyecatcher. Door het minimalistische ontwerp met kleurvlakken is hij perfect voor wie op zoek is naar een strakke en moderne uitstraling in de badkamer. Of je nu op zoek bent naar handdoeken om jouw badkamer op te fleuren of een zachte badmat om extra comfort toe te voegen, HAY heeft het perfecte badtextiel om jouw badkamer een stijlvolle upgrade te geven.

De Waffle badhanddoek in Vibrant blue. De Waffle handdoeken zijn er in twee verschillende maten en vier kleuren, gemaakt van gecertificeerd organisch katoen.

De Trio badmat in Sky Blue. De Trio collectie omvat een badmat en badhanddoek in drie verschillende kleurencombinaties.

Het Check douchegordijn in Green. Ook beschikbaar in nog een andere kleurencombinatie. Hang hem op aan de bijpassende metalen Douchegordijnringen.

De Check badmat in Pink en Mono badlaken in Cappucchino. De Check collectie omvat een badmat en drie verschillende maten handdoeken in vier kleuren. De Mono collectie omvat vier verschillende maten handdoeken in zeven kleuren.