Specificaties
Breedte: 4
Designer: HAY
Length: 7.5
Materiaal: Stainless steel

Care & Maintenance

Goede ventilatie in de badkamer is van groot belang voor het onderhouden van de producten en materialen in de badkamer. De ventilatie werkt het beste als je de ventilator aanzet en ook een deur of raam op een kier zet, zodat er lichte trekking ontstaat. Na het gebruik van de badkamer de producten droogmaken met een schone doek. Was handoeken en badmatten regelmatig. Hierdoor gaan de producten en materialen in de badkamer langer mee en voorkom je schimmelvorming.
HAY Check shower curtain green
Deze douchegordijnringen zijn ontworpen voor de douchegordijnen uit de HAY collectie en zijn gemaakt van roestvrij staal met een eenvoudig druk-en-open-mechanisme. Wordt geleverd in een verpakking van twaalf stuks.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Check shower curtain family
Douchegordijnringen set of 12 chrome

€ 19,00