Specificaties
Breedte: 100
Colour name product: Cappucchino
Designer: HAY
Diepte: 150
Kleurnaam: Cappucchino
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Mono bath towel cream
Het Mono badlaken in cappuccino maakt onderdeel uit van de Mono serie. Deze is gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen met een zachte Frotte textuur, en bestaat uit een serie badhanddoeken met een klassiek, tijdloos ontwerp met een HAY logo in reliëf. De serie bestaat uit een handdoek, een badhanddoek, een washandje en een badlaken in een mix van gedempte en felle kleuren. De handdoeken kunnen samen worden gebruikt of in verschillende kleuren worden gecombineerd met andere HAY handdoeken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Mono bath towel matcha

You may also like

-11%
Mono washandje sky blue
€ 6,00 € 5,34
-21%
Mono badhanddoek pink
€ 39,00 € 30,81
-21%
Mono handdoek yellow
€ 19,00 € 15,01
-17%
Waffle slippers blue multi
€ 35,00 € 29,05
Mono badlaken cappuccino
€ 55,00*

€ 42,90