DE J-SERIES

De J-Series collectie van HAY is een moderne interpretatie van de klassieke FDB meubelserie. De collectie heeft een praktisch ontwerp dat geïnspireerd is op industriële ontwikkelingen, net als het origineel. In het verleden leidde Børge Mogensen de FDB meubelserie-revolutie die tot doel had om goed ontworpen meubels voor iedereen toegankelijk te maken, zonder te veel nadruk te leggen op overbodige details. HAY's J-Series gaat door met diezelfde missie door duurzame, massief houten meubels te leveren die functioneel en betaalbaar zijn voor iedereen. Dit voorjaar zijn er nieuwe eigentijdse kleuren en afwerkingen bij gekomen die de collectie een moderne twist geven.

Ontdek de nieuwe kleuren en bekijk de rest van de collectie in deze blog!

J77 Stoel in de nieuwe kleur Jade Green in Laqcuered Beech.

J104 Stoel in de nieuwe kleur Warm Grey in Laqcuered Beech.

Van links naar rechts: J41 Chair in Oiled Oak, J110 Stoel in Slate Blue Laqcuered Beech, J77 Stoel in Sage Lacquered Beech, J41 Stoel in Black Lacquered Beech, J104 Stoel in White Lacquered Beech, J77 Stoel in Nature Beech, J77 Stoel in Jade Green Lacquered Beech, J110 Stoel in Dark Oiled Oak, J77 Stoel in Warm Grey Lacuered Beech.

J42 Stoelen en J110 Stoel beide in de nieuwe afwerking Lacquered Oak.

J110 Stoel in de nieuwe kleur Slate Blue in Laqcuered Beech.

HAY biedt een scala aan zitkussens in verschillende stoffen die passen bij de verschillende modellen stoelen uit de J-Series. Deze bieden niet alleen extra comfort, maar ook de mogelijkheid om je interieur te personaliseren door een vleugje kleur toe te voegen. Bovendien zijn de kussens gemakkelijk te verwisselen, waardoor je de uitstraling van je stoelen snel en eenvoudig kunt veranderen. Afgebeeld is het zitkussen voor de J41/J42 stoelen in de stof Sense Cognac.