Specificaties
Breedte: 38
Collectie: J-serie
Colour name product: Grey
Designer: Folke Palsson, HAY
Diepte: 33
Hoogte: 2
Hoogte: 0, 2
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Viscose, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY J77 family
De J77 Zitkussen Hallingdal/116 is ontworpen voor HAY's J77 stoel. De gevoerde kussens zorgen voor meer zitcomfort, zijn voorzien van anti-slip en zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leeruitvoeringen. Let op: de zitkussens zijn alleen te gebruiken in combinatie met FDB J77 Stoel

Folke Palsson

Folke Palsson Folke Pålsson was een Deense ontwerper die samen met Borge Møgensen in 1942 het meubelbedrijf FDB oprichtte. Zijn bekendste ontwerp is de J77 stoel, die door HAY sinds 2013 weer opnieuw in productie is genomen.
Read more
HAY J42 Chair beech black
J77 Zitkussen Hallingdal/116

€ 99,00