Specificaties
Breedte: 43
Collectie: J-serie
Colour name product: Cognac Brown
Designer: Børge Mogensen, HAY
Diepte: 40
Hoogte: 2
Hoogte: 0, 2
Kleurnaam: Cognac Brown
Materiaal: Leather

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY J-series
De J42 Zitkussen Sense/cognac is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antisliprug en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en zacht kwaliteitsleer.

Børge Mogensen

Børge Mogensen Børge Mogensen was een Deense ontwerper, één van de grootsten van de twintigste eeuw. Hij stond bekend om zijn kwaliteitsmeubels en sterke, minimalistische ontwerpen. Zijn doel was om items te maken die mensen dienen, in plaats van hen te dwingen zich aan te passen aan de items. Hij was eerst meubelmaker, maar ging daarna nog naar de Deense School of Arts and Crafts. Na zijn afstuderen, studeerde ...
Read more
HAY CPH 25
J42 Zitkussen Sense/cognac

€ 125,00