Specificaties
Breedte: 45
Collectie: J-serie
Colour name product: Grey
Designer: HAY, Joergen Baekmark
Diepte: 40
Hoogte: 2
Hoogte: 0, 2
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Viscose, Wool

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY J104 Seat cushion family
De J104 Seat cushion Hallingdal/116 is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antisliprug en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en zacht kwaliteitsleer.

Jørgen Bækmark

Jørgen Bækmark Joergen Baekmark was een Deense ontwerper die verschillende iconische Deense meubels ontwierp. Hij is opgeleid als meubelmaker en volgde opleidingen in de toegepaste kunst. Later werkte hij van 1958 tot 1967 bij de FDB-meubelontwerpstudio. FDB (Fællesforeningen voor Danmarks Brugsforeninger) is de Deense Consumentencoöperatie, algemeen bekend als Coop. Hij stond bekend om zijn baanbrekende flatpac...
Read more
HAY J104 Seat cushion hallingdal/116
J104 Zitkussen Hallingdal/116

€ 115,00