Specificaties
Breedte: 45
Collectie: J-serie
Colour name product: Grey
Designer: HAY, Joergen Baekmark
Diepte: 40
Hoogte: 2
Hoogte: 0, 2
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Viscose, Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY J104 Seat cushion family
De J104 Seat cushion Hallingdal/116 is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antisliprug en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en zacht kwaliteitsleer.

Jørgen Bækmark

Jørgen Bækmark Joergen Baekmark was een Deense ontwerper die verschillende iconische Deense meubels ontwierp. Hij is opgeleid als meubelmaker en volgde opleidingen in de toegepaste kunst. Later werkte hij van 1958 tot 1967 bij de FDB-meubelontwerpstudio. FDB (Fællesforeningen voor Danmarks Brugsforeninger) is de Deense Consumentencoöperatie, algemeen bekend als Coop. Hij stond bekend om zijn baanbrekende flatpac...
Lees meer
HAY J104 Seat cushion hallingdal/116
J104 Zitkussen Hallingdal/116

€ 115,00