Specificaties
Breedte: 46
Collectie: J-serie
Colour name product: Grey
Designer: HAY, Poul M. Volther
Diepte: 41
Hoogte: 2
Hoogte: 0, 2
Kleurnaam: Grey
Materiaal: Viscose, Wool

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY J110 Seat cushion family
De J110 zitkussen Hallingdal/116 is ontwikkeld voor alle verschillende versies van de stoelen uit de J-serie om extra comfort toe te voegen. De gevoerde kussens hebben een antisliprug en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en zacht kwaliteitsleer.

Poul M. Volther

Poul M. Volther Poul M. Volther was een Deense meubelontwerper die vooral bekend staat om zijn iconische Corona Chair. Hij volgde Børge Mogensen op als artistiek directeur van FDB Møbler in 1950. Volther was een van de grondleggers van de Deense functionele ontwerpstijl die we vandaag de dag nog kennen. Hij ontwierp de J110 stoel, welke HAY nieuw leven heeft ingeblazen.
Read more
HAY J110 Chair beech raspberry
J110 Zitkussen Hallingdal/116

€ 115,00