Specificaties
Breedte: 53
Designer: HAY
Diepte: 37
Hoogte: 38
Kleurnaam: Burgundy
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Als echte HAY fan mag de HAY Logo weekendtas met HAY-logo print niet in je collectie ontbreken. Deze weekendtas is gemaakt van katoen en verkrijgbaar in twee kleurcombinaties. Deze functionele en opvallende tas heeft twee sets handvatten - één set om over de schouder te dragen en één set om in de hand te houden. Een ruime, multifunctionele tas die gebruikt kan worden voor weekendjes weg, maar ook voor het opbergen van wasgoed, spullen en sportuitrusting.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Logo Weekend Tas Burgundy

€ 55,00