Specificaties
Breedte: 37
Designer: HAY
Diepte: 40
Hoogte: 0
Kleurnaam: Burgundy
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De HAY Logo Tote Tas is de perfecte metgezel voor je dagelijkse boodschappen. Met zijn lange handvatten en het HAY-logo patroon combineert deze tas stijl en functionaliteit. Hij is vervaardigd van biologisch katoen en verkrijgbaar in twee kleurencombinaties. Deze tas is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk dankzij de OEKO-TEX® STANDARD 100-certificering.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Logo Tote Tas Burgundy

€ 19,00