Specificaties
Breedte: 6,5
Colour name product: Blue
Designer: Rui Pereira & Ryosuke Fukusada
Diameter: 6,5
Diepte: 6,5
Hoogte: 14,5
Kleurnaam: Blue
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Japanse ontwerper Ryosuke Fukusada en de Portugese ontwerper Rui Pereira hebben de krachten gebundeld om de Chim Chim aroma diffuser in blue voor HAY te ontwerpen. Geïnspireerd door het idee van een miniatuur open haard, combineert Chim Chim een modern ontwerp met het oude ritueel van brandende olin om je favoriete kamergeur te creren. De geurverspreider is gemaakt van porselein en verkrijgbaar drie verschillende kleuren. De Chim Chim geurverspreider is een ontwerp van Rui Pereira & Ryosuke Fukusada. Geïnspireerd door het idee van een miniatuurhaard, combineerden de Japanse ontwerper Ryosuke Fukusada en de Portugese ontwerper Rui Pereira modern design met het oude ritueel van brandende olin. Het ontwerp is gemaakt van 100% porselein en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, licht beige en terracotta. Gebruik de Chim Chim zelf of geef hem cadeau!

Rui Pereira & Ryosuke Fukusada

Rui Pereira & Ryosuke Fukusada De Portugees Rui Pereira en de Japanner Ryosuke Fukusada hebben elkaar in Milaan ontmoet terwijl ze bij hetzelfde ontwerpbureau werkten. Ze ontdekten dat, ondanks hun verschillende achtergronden, ze een gemeenschappelijke visie delen. Deze visie is duurzame producten creëren die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. De afgelopen jaren hebben ze samengewerkt aan projecten om hun cul...
Lees meer
Chim chim aroma diffuser blue
€ 39,00*

€ 27,30