Specificaties
Breedte: 59
Collectie: AAC
Designer: Hee Welling
Diepte: 54
Hoogte: 82
Zithoogte: 46.5

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY AAC 200 family
Deze nieuwste aanwinst van de AAC serie bezit alle kenmerken van de andere AAC stoelen, alleen heeft dit model een hogere rug en een diepere zitting voor het optimale comfort. Het frame met elegante, afgeronde poten zorgt voor karakter en stabiliteit en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Het kuipje wordt aangeboden in verschillende kleuren en/of stofferingen en is gemaakt van 100% post-consumer gerecycled plastic. De armleuningen bieden goede ondersteuning en passen onder de meeste eettafels en bureaus.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY AAC 226
AAC 226

€ 275,00