Specificaties
Collectie: AAC
Designer: HAY, Hee Welling

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
De About A Chair AAC 22 stoel vormt misschien wel de bekendste gestoffeerde eetkamerstoel uit de About A Chair collectie van HAY. Deze gestoffeerde stoel van Hee Welling en HAY is zeer comfortabel en past perfect in de eetkamer, lunchruimte of vergaderzaal. Het ontwerp van de AAC 22 straalt de functionele eenvoud uit die kenmerkend is voor deze hele serie. De massieve kuip bestaat uit een gebogen rugleuning met armleuningen in polypropyleen, die een uitstekend comfort en een zacht, uniform silhouet biedt, terwijl het houten onderstel met vier poten een tijdloze, klassieke expressie toevoegt, voor meer stabiliteit en een langere levensduur zorgt. De uitgebreide reeks kleuren, bekledingsopties en houtsoorten voor het frame en de poten bieden de mogelijkheid om bijna oneindig veel designcombinaties te maken. Let op: Deze stoel wordt speciaal op jouw verzoek gestoffeerd. Lees ons retourbeleid of neem contact met ons op voor meer informatie, de exacte levertijden of om alle kleur- en stofstalen te zien. Deze stoel is ook te bestellen met een vastzittend zitkussen.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY AAC 22
AAC 22 voorkant gestoffeerd

€ 465,00