Specificaties
Breedte: 134,5
Collection: Crate
Designer: Gerrit Rietveld
Hoogte: 64,5
Kleurnaam: London fog
Length: 77
Materiaal: Pinewood

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Oorspronkelijk ontworpen om gebruik te maken van overtollige houten verzendkratten door de Nederlandse architect en ontwerper Gerrit Rietveld in 1934, is de Crate Collection opnieuw gelanceerd in een samenwerking tussen Rietveld Originals en HAY. Met respect voor het oorspronkelijke ontwerp, deelt de Crate Loungebank dezelfde precies uitgebalanceerde verhoudingen en transparante constructie om productiekosten te minimaliseren en het assemblageproces te optimaliseren. De bank heeft lage proporties met een zacht aflopende rugleuning en zitting met ondersteunende armleuningen, de eenvoud en ruimtelijk ontwerp weerspiegelen de architecturale principes van de ontwerper - functionaliteit en comfort bieden zonder ruimte in te nemen. Gemaakt van massief grenen, met een watergedragen gelakte afwerking in verschillende kleuropties, is de Crate Loungebank geschikt voor een scala aan buitenomgevingen en kan worden aangevuld met optionele zitkussens in geselecteerde textielsoorten voor extra comfort.

Gerrit Rietveld

Gerrit Rietveld Gerrit Rietveld was een Nederlandse meubelontwerper en architect die vooral bekend is om zijn bijdragen aan de De Stijl-kunstbeweging. Geboren in 1888 in Utrecht, begon Rietveld zijn carrière als meubelmaker en ging later architectuur studeren. Rietveld's ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van eenvoudige vormen, primaire kleuren en rechte lijnen. De ambitie van Rietveld om moderne, function...
Lees meer
Crate Loungebank London fog

€ 689,00