Specificaties
Breedte: 122,7
Collection: Crate
Designer: Gerrit Rietveld
Hoogte: 4
Kleurnaam: Sky grey
Length: 42,5
Materiaal: Textile

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Om extra comfort en functionaliteit toe te voegen aan de Crate Collection, is er het Zitkussen voor Crate Eetkamerbank, een los zitkussen dat speciaal is gevormd om perfect op de stoel te passen. Het is vervaardigd van stof met een waterafstotende afwerking en heeft een hoge UV-bestendigheid, waardoor het beter bestand is tegen vervaging met goede kleurvastheidseigenschappen. Met een anti-slip achterkant om het stevig op zijn plaats te houden, is het Zitkussen voor Crate Eetkamerbank verkrijgbaar in verschillende kleuropties en kan het het hele jaar door worden gebruikt.

Gerrit Rietveld

Gerrit Rietveld Gerrit Rietveld was een Nederlandse meubelontwerper en architect die vooral bekend is om zijn bijdragen aan de De Stijl-kunstbeweging. Geboren in 1888 in Utrecht, begon Rietveld zijn carrière als meubelmaker en ging later architectuur studeren. Rietveld's ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van eenvoudige vormen, primaire kleuren en rechte lijnen. De ambitie van Rietveld om moderne, function...
Lees meer
Zitkussen voor Crate Eetkamerbank Sky grey

€ 125,00