GEORGANISEERD LEVEN MET HAY

Ontdek de kracht van slim opbergen met HAY. Onze schappen, kapstokken, opbergdozen en dienbladen zijn niet alleen ontworpen voor ruimteoptimalisatie, maar bieden ook orde, bescherming en een vleugje kleur in huis. Een opgeruimde omgeving vermindert stress en verbetert de efficiëntie van je dagelijkse routine. Bovendien verleng je de levensduur van kwetsbare items en creëer je een gastvrije sfeer voor bezoekers. Ervaar het gemak van georganiseerd wonen met HAY.

HAY's Colour Storage is verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en vormen, en zijn perfect voor het opbergen van losse spulletjes en papierwerk. Voeg een vleugje kleur toe aan je huis en kantoor met deze veelzijdige opbergdozen.

HAY's Shelving Units zijn gemaakt van gepoedercoat staal in verschillende hedendaagse kleuren. Stel je serviesgoed erin tentoon, gebruik als boekenkast of berg er voedsel in op in de voorraadkast.

De Knit kapstok is een echte blikvanger bij elke entree, in de slaapkamer of in openbare ruimtes. De naam dankt hij aan de knoopvorm waaraan je je spullen kunt ophangen. Verkrijgbaar in vier kleuren.

De HAY Colour Crates bieden een oneindig aantal mogelijkheden voor het opbergen van spullen, en deze mogelijkheden zijn onlangs nog verder uitgebreid dankzij de toevoeging van deksels en wieltjes.
De Kaleido dienbladen in verschillende geometrische vormen en kleuren kun je eindeloos combineren en gebruiken voor het opbergen van kleine spulletjes die je niet uit het oog wilt verliezen. Daarnaast zijn er tal van andere gebruiksmogelijkheden zoals het opdienen van eten of om kaarsen op te zetten.


Gerelateerde producten

-21%
-14%
Knit kapstok toffee
€ 239,00 € 205,54
-25%
HAY Colour Crate L dark blue
€ 35,00 € 26,25
-19%
Kaleido M red
€ 49,00 € 39,69