Specificaties
Breedte: 49,5
Colour name product: Toffee
Designer: Jin Kuramoto
Diepte: 50,5
Hoogte: 161,5
Kleurnaam: Toffee
Materiaal: Staal

Onderhoud

HAY heeft mooie kapstokken in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
Knit in toffee, ontworpen door de Japanse Jin Kuramoto, is een eenvoudige en iconische kapstok met een kenmerkend sculpturaal ontwerp. De kapstok bestaat uit drie poedergelakte stalen buizen die op een driedimensionale manier met elkaar verbonden zijn. De buizen zijn stevig aan elkaar 'gebreid' om elkaar te ondersteunen en de kracht van het lichaam te creeren. Geinspireerd door de tactiele ervaring van het aanraken van materialen en de experimentele processen van het buigen en breien van touwen en metalen staven, werd Knit ontwikkeld als een uitbreiding van HAY's garderobe- en kledingophangopties in een plat verpakt ontwerp dat gemakkelijk te monteren is. Knit heeft een hoogglanzende afwerking die een glanzend effect creeert en kan worden gebruikt om functionaliteit en visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan gangen, slaapkamers en andere prive- of openbare ruimten.

Jin Kuramoto

Jin Kuramoto Jin Kuramoto is een Japanse ontwerper met zijn eigen studio in Tokyo. Hij ontwerpt allerlei producten zoals meubels, huishoudelijke apparaten en auto's met de overtuiging dat elk object een ander verhaal vertelt. Zijn studio past de sterke, heldere en innovatieve ontwerpfilosofie toe op al zijn producten. In elk object zie je dat hij het proces van herhaaldelijk vallen en opstaan en dat hij het ge...
Read more
HAY Knit grey
Knit kapstok toffee

€ 235,00