Specificaties
Breedte: 49,5
Colour name product: Toffee
Designer: Jin Kuramoto
Diepte: 50,5
Hoogte: 161,5
Kleurnaam: Toffee
Materiaal: Staal

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Knit in toffee, ontworpen door de Japanse Jin Kuramoto, is een eenvoudige en iconische kapstok met een kenmerkend sculpturaal ontwerp. De kapstok bestaat uit drie poedergelakte stalen buizen die op een driedimensionale manier met elkaar verbonden zijn. De buizen zijn stevig aan elkaar 'gebreid' om elkaar te ondersteunen en de kracht van het lichaam te creeren. Geinspireerd door de tactiele ervaring van het aanraken van materialen en de experimentele processen van het buigen en breien van touwen en metalen staven, werd Knit ontwikkeld als een uitbreiding van HAY's garderobe- en kledingophangopties in een plat verpakt ontwerp dat gemakkelijk te monteren is. Knit heeft een hoogglanzende afwerking die een glanzend effect creeert en kan worden gebruikt om functionaliteit en visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan gangen, slaapkamers en andere prive- of openbare ruimten.

Jin Kuramoto

Jin Kuramoto Jin Kuramoto is een Japanse ontwerper met zijn eigen studio in Tokyo. Hij ontwerpt allerlei producten zoals meubels, huishoudelijke apparaten en auto's met de overtuiging dat elk object een ander verhaal vertelt. Zijn studio past de sterke, heldere en innovatieve ontwerpfilosofie toe op al zijn producten. In elk object zie je dat hij het proces van herhaaldelijk vallen en opstaan en dat hij het ge...
Lees meer
Knit grey
Knit kapstok toffee
€ 239,00*

€ 205,54