Specificaties
Breedte: 34,5
Colour name product: Dark blue
Designer: HAY
Diepte: 53
Hoogte: 18,5
Kleurnaam: Dark blue
Materiaal: Polypropylene

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Colour Crate L in dark blue maakt deel uit van een serie multifunctionele, kleurrijke opbergboxen met een opvallend geperforeerd ontwerp. De opvouwbare kratjes zijn gemaakt van 100% gerecycled afvalplastic en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kratten zijn stapelbaar en zeer geschikt voor het opbergen en organiseren van spullen. HAY's Colour Crate is een multifunctioneel, gekleurd kratje, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De opvouwbare kratjes zijn handig in gebruik, stapelbaar en door de hippe kleuren super leuk om met elkaar te combineren. Gebruik deze praktische opbergkrat voor het opbergen van accessoires in jouw keuken, slaapkamer, kantoor of badkamer.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
HAY Colour Crate L dark blue

€ 35,00