COLOUR CRATES UPDATE

De Colour Crates van HAY zijn al jaren een favoriet dankzij hun veelzijdigheid en kleurrijke ontwerp. Bovendien zijn de kratjes gemaakt van 100% gerecycled plastic afval waardoor ze bijdragen aan een circulaire wereld.

Dit seizoen hebben de kratjes wieltjes en deksels gekregen waardoor je ze op nog meer manieren kan inzetten. De deksels verbergen de inhoud en zorgen ervoor dat je er nu ook spullen op kan zetten. De wieltjes maken het mogelijk de kratjes makkelijk te verplaatsen. Kortom, de Colour Crates zijn functioneler dan ooit!

De deksels zijn verkrijgbaar in medium en large, elk in verschillende kleuren om te matchen of te combineren met de kleuren van je kratten.

Ook de HAY Colour Crate Mix zijn volledig gemaakt van 100% gerecycled plastic afval en zijn verkrijgbaar in small en medium.

De Colour Crates in small zijn er in wel 19 verschillende kleuren en dus voor ieder wat wils! Er zijn ook de maten medium en large.

De Colour Crate Wheels zijn verkrijgbaar in de maten medium en large en worden per 4 verkocht. Ze zijn voorzien van een eenvoudig push-in ontwerp en 2 stopwielen, waardoor ze gemakkelijk te monteren en te gebruiken zijn.

Gerelateerde producten