Specificaties
Breedte: 19,5
Designer: Inga Sempe
Diepte: 19,5
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 30,5
IP Nummer: 44
Kleurnaam: Brushed stainless steel
Materiaal: Polished steel

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Mousqueton portable lamp brushed stainless steel
De naam van deze unieke portable lamp is het Franse woord voor karabijnhaak. Door de multifunctionele haak kun je de lamp op verschillende manieren ophangen. De gecoate stalen kap en de voet die is gemaakt van zink, zorgen ervoor dat de lamp robuust en weerbestendig is. De oplaadbare batterij maakt het gemakkelijk om deze lamp te verplaatsen. Verkrijgbaar in verschillende kleuropties, Mousqueton draagbare lamp brengt sfeer en fijn licht in elke binnen- of buitenomgeving.
HAY Mousqueton portable lamp family
Mousqueton portable lamp brushed stainless steel

€ 205,00