Specificaties
Breedte: 30
Designer: HAY
Kleurnaam: Poppy Red
Length: 30
Materiaal: Katoen

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Mono washandje in poppy red maakt onderdeel uit van de Mono serie. Deze is gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen met een zachte textuur en bestaat verder uit een serie (bad)handdoeken met een klassiek met een tijdloos HAY logo. De serie bestaat uit een handdoek, een badhanddoek, een washandje en een badlaken in een mix van gedempte en felle kleuren. De handdoeken kunnen samen worden gebruikt of in verschillende kleuren worden gecombineerd met andere HAY-handdoeken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

-21%
Mono handdoek sky blue
€ 19,00 € 15,01
-21%
Mono badhanddoek cream
€ 39,00 € 30,81
-21%
Mono handdoek matcha
€ 19,00 € 15,01
-21%
Check badmat pink
€ 39,00 € 30,81
Mono washandje poppy red
€ 6,00*

€ 5,34