Specificaties
Breedte: 50
Colour name product: Warm yellow
Designer: Amanda Borberg
Diepte: 100
Kleurnaam: Warm yellow
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Frotté stripe bath sheet blue
HAY's Frotte Stripe handdoek in warm yellow is gemaakt van zacht, absorberend katoen en is ontworpen door Amanda Borberg en heeft horizontale strepen in gedempte kleuren. Ideaal voor dagelijks gebruik in de badkamer, maar je kunt 'm ook gebruiken als strand handdoek of badhanddoek bij het zwembad. Strand of badkamer handdoeken kopen? HAY's Frotte handdoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Amanda Borberg

Amanda Borberg Amanda Borberg is een Deense ontwerpster die in Kopenhagen woont. Ze heeft een masterdiploma in textielontwerp behaald aan de Koninklijke Deense Academie van Schone Kunsten. Momenteel werkt ze als freelance ontwerpster en creëert ze prints en kleurenpaletten voor textiel die worden gebruikt in verschillende kunstprojecten voor interieur, mode en textielindustrieën. Amanda's stijl kenmerkt zich doo...
Lees meer
HAY Frotté stripe hand family
Frotte Stripe handdoek warm yellow
€ 29,00*

€ 14,50